Psychodiagnostisch onderzoek

Het is mogelijk dat wij uitgebreider psychodiagnostisch onderzoek doen, om een beter beeld te krijgen van de klachten en persoonlijk functioneren en/of duidelijkheid te krijgen bij vermoeden van een psychische stoornis (zoals ADHD).
Er wordt een onderzoeksrapport opgesteld met bevindingen, conclusies en adviezen. Dit rapport wordt toegelicht in het adviesgesprek.
Een psychodiagnostisch onderzoek kan van waarde zijn om een goede inschatting te maken van het verdere behandeltraject. Het kan zijn dat een cliënt het zelf prettig vindt om doormiddel van een psychodiagnostisch onderzoek helderheid te krijgen over de eigen gesteldheid. Ook kan er sprake zijn van een andere opdrachtgever zoals de werkgever. De cliënt moet echter zelf toestemming geven voor rapportage aan derden.
Voor een overzicht van de kosten wordt verwezen naar de betalingsvoorwaarden op deze website. De offerte wordt voorafgaand aan het onderzoek opgesteld zodat het voor onze cliënten direct duidelijk is welke kosten er precies aan het onderzoek zijn verbonden.