Werkwijze en visie

Na de studie Gezondheidswetenschappen met specialisatie geestelijke gezondheidskunde ben ik een masteropleiding klinische psychologie gaan volgen.
Ik heb werkervaring opgedaan in diverse werkvelden; ik heb als senior begeleider gewerkt in de gehandicaptenzorg en psychiatrie. Daarna heb ik een tijdje voor huisartsen gewerkt als praktijkondersteuner GGZ, vervolgens ben ik gaan werken als psycholoog binnen de basis ggz.

Ik heb me gespecialiseerd in Cognitieve Gedragstherapie, maar ik heb een eclectische manier van werken, dat wil zeggen dat ik verschillende methoden en technieken gebruik binnen eenzelfde behandelingstraject. Zo maakt ik naast de cognitief gedragstherapeutische interventies ook gebruik van elementen uit de oplossingsgerichte therapie en Acceptance en Commitment Therapie.

Binnen de therapie vind ik het belangrijk dat cliënten zich op hun gemak voelen en gehoord weten. Op die basis kijken we samen naar wat oorzaken van psychische klachten zijn, en werken we toe naar verandering.

Voorts heb ik affiniteit met het christelijke geloof en kennis van de kerkelijke kaart, zodat ik een behandeling ook goed kan afstemmen op een hulpvraag van mensen met een christelijke geloofsovertuiging.

Binnen de praktijk bied ik individuele therapieën aan volwassenen binnen kortdurende trajecten.

Opleiding
2019: GZ-psycholoog i.o.
2019: Cognitief gedragstherapeut i.o.
2018: Vervolgopleiding Cognitieve Gedragstherapie: ‘werken in de diepte aan kerncognities’.
2017: Basisopleiding: Cognitieve Gedragstherapie
2016: POH-GGZ
2014: Master of Science Psychology, met aantekening psychodiagnostiek (OU)
2009: Bachelor of Science Gezondheidswetenschappen, specialisatie Geestelijke Gezondheidskunde (UM)